Návštěva předsedkyně PS PČR paní Markéty Pekarové Adamové v Singapuru


Řídicí partner naší kanceláře se v rámci návštěvy předsedkyně PS PČR paní Markéty Pekarové Adamové v Singapuru zúčastnil společné večeře s paní předsedkyní a paní velvyslankyní ČR v Singapuru Michaelou Froňkovou, kterou pořádal pan Prasoon Mukherjee, místopředseda Singapur Business Federation. 

Za singapurskou stranu se této akce zúčastnili vedle hostitele pana Prasoon Mukherjee panové Ching Wei Hong, Idependent Non -Executive Director a člen Audit and Risk Committee, Mapletree Logistics Trust; Lennon Tan, předseda Singapur Manufacturing Federation a předseda představenstva Adera Global Group;  Chandra  Mohan Rethnam, Co-head Private Client, Rajah&Tan Singapore LLP a Jens Rübbert , Managing Director and Regional Head Asia/Pacific,  LBBW, Singapore.

Tématy byly globální ekonomické a politické otázky, dopad otevřených konfliktů na světovou ekonomiku a situace v asijsko-pacifickém regionu. Byly diskutovány i možné oblasti česko-singapurské spolupráce a to nejen v zahraničně politické oblasti , ale i v oblasti obchodu, vzdělávání a kyberbezpečnosti. 

Navázené kontakty mohou přispět významnou měrou k rozvoji vzájemných vztahů a podpoře zájmu českých podnikatelů v Singapuru. 

Naše kancelář Becker a Poliakoff ve spolupráci s naší partnerskou kanceláří Central Chambers Law Corp. v Singapuru, je připravena poskytnout maximální součinnost a spolupráci obchodním partnerům a našim klientům v této destinaci.